
بروزرسانی: 24 تیر 1404
ناهار چی بپزم ؟ لیست آموزش غذاهای خوشمزه برای ناهار
ناهار چی بپزم ؟ لیست آموزش غذاهای خوشمزه برای ناهار
علاوه بر آن مارزیپان که یک شیرینی بادامی مشهور آلمانی هست و کروسان یک نان خوشمزه و محبوب فرانسوی می باشد هم جزو غذاهای پرطرفدار دنیا هستند. سپس فر را تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده و روی سینی فر خمیرپیتزا قرار دهید و حدود 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد. برخی دیگر که طرفدار غذاهای فست فودی محسوب می شوند علاقه زیادی به خوردن انواع پاستا، پیتزا، لازانیا و غیره دارند.
- از قدیم الایام بزرگ های جامعه و کسانی که سررشته ای از علوم پزشکی و تغذیه داشتند، همیشه مردم را به خوردن شیربرنج توصیه می کردند.
- شاید برایتان پیش آمده باشد که دلتان بخواهد غذایی ایرانی را تهیه کنید و ندانید کدام غذا بهتر است و به دنبال راهنمایی بوده باشید.
- انواع ته دیگ بسیار است و سلیقه ها و نظرات درباره ی این موجود دوست داشتنی متفاوت!
- سپس فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
- بامیه از لحاظ دارویی یکی از گیاهانی خواهد بود که ضد افسردگی هستند و برای کلسترول خون، کبد چرب بسیار عالی بوده زیرا مثل سویا دارای پروتئین است.
جنوبی ها میگو پلو را به همراه ترشی تند انبه و فلفل میل می کنند که شاید خوردن این حجم از تندی برای شما قابل تحمل نباشد! به همین خاطر شما می توانید میگو پلو را با ماست، سالاد یا سبزی خوردن میل کنید. در لیست غذاهای ایرانی، حتما نام کوفته تبریزی را نیز خواهید دید. این غذا از شهر تبریز شهرت یافت اما در همه نقاط ایران غذایی محبوب و همه پسند است و جز مورد علاقه ترین غذاهای ایرانی ها به شمار می رود.
کوکو مرغ گیلانی یا چغرتمه (چخرتمه)
البته پختن این کباب در مقایسه با کباب کوبیده گوشت خیلی ساده تر است و به اصطلاح قلق های کمتری دارد. ترکیبی از گوشت چرخ شده مرغ، پیاز، سیر، ادویه، زعفران، آرد سوخاری و آبلیمو این کباب خوشمزه را می سازد. این غذا را می توانید همراه با برنج و سبزی تازه نوش جان کنید. جعفری و نعنا را هم ساطوری خرد کرده و در ظرفی به همراه کنگر با روغن تفت دهید.
ماکارونی و سویا: خوشمزه و خاطره انگیز
از نظر تاریخی یک سنت دیرینه ی تجارت از طریق مسیرهای دریایی به کشورهای غنی از ادویه مانند هند وجود داشته که غذاهای جنوب از آن متاثر شده. غذاهایی که در جنوب کشور پخته می شود طعمی پیچیده تر از غذاهای شمال دارند و نت های بلندی از ادویه ها، تمر هندی و فلفل ها را در بر می گیرند. طرز تهیه مرغ پرتقالی بسیار ساده است و کافی است پس از مزه دار کردن مرغ با ادویه هایی چون نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه و برگ بو، آن را سرخ کنید و سپس آن را با پرتقال ها بپزید. پرتقال به شکل پوره و بدون هسته در تهیه این غذا استفاده می شود.
البته که هرچه غذا بیشتر جا بیفتد و زودتر آماده شود، قطعا مزه دلنشین تری را نیز ایجاد خواهد کرد. به جای این که از غذاهای کنسروی و دارای مواد نگهدارنده استفاده کنید، کافی است خودتان دست به کار شوید و برای یک شام ساده و خوشمزه «لوبیا گرم» یا «خوراک لوبیا چیتی» درست کنید. می توانید مقاله مربوط به طرز تهیه لوبیا گرم را در این لینک بخوانید و فوت و فن های درست کردن یک لوبیا گرم لعابدار را یاد بگیرید. اگر مواد درست کردن این خورشت خوشمزه را در خانه داشته باشیم، درست کردنش بسیار راحت است. از ترکیباتی همچون مرغ، آلو بخارا و اسفناج تشکیل شده و می تواند تبدیل به یک ناهار دو نفره عاشقانه شود. برای ادامه مشاهده طرز تهیه این غذای لذیذ می توانید مقاله “انواع غذا با اسفناج“ را مطالعه کنید.