معرفی 40 تا از بهترین رستوران های شیراز خوشمزه ترین غذای شیراز را کجا بخوریم؟- اسنپ روم
انتشار: فروردین 22، 1400
بروزرسانی: 24 تیر 1404

معرفی 40 تا از بهترین رستوران های شیراز خوشمزه ترین غذای شیراز را کجا بخوریم؟- اسنپ روم

معرفی 40 تا از بهترین رستوران های شیراز خوشمزه ترین غذای شیراز را کجا بخوریم؟- اسنپ روم

آلو تیکی معمولا با سس هایی که ماده اصلی آن ها را نخود، ماست یا نعنا تشکیل داده اند، سرو می شود. ترک ها کباب های تنوعی دارند که به عنوان غذاهای خیابانی هم تهیه و سرو می شوند. این گوشت ها به صورت تکه ای سر سیخ زده می شوند و بین آن ها انواع فلفل های دلمه ای و پیاز هم به سیخ زده و کباب می شوند.

  • خورش قیمه هم یکی دیگر از غذاهای سنتی ایرانی خوشمزه است که در میان مردم طرفداران زیادی دارد.
  • گز دسر و سوغات معروف شهرهایی چون اصفهان، گلپایگان، کرمان و چهارمحال و بختیاری است.
  • علاوه بر این غذاها، کباب های تبریز جزو محبوب ترین غذاهای این شهر بوده و طرفداران بسیاری در بین گردشگران دارد.
  • کشک بادمجان طوری است که هر موقع دوست داشتید و دلتان خواست می توانید آن را میل کنید.
  • آماده کردن وعده های مختلف غذایی معولا زمان زیادی از ما می گیرد.

در طرز تهیه کوفته تبریزی از مواد ساده و مقوی استفاده می شود. البته طرز پخت این غذا ایرانی خوشمزه فوت و فن هایی دارد که کدبانوهای ترک زبان، به خوبی آن را بلد هستند. کوفته تبریزی با سویا هم درست می شود که می توان گفت جزو جدیدترین غذاهای ایرانی و برای گیاهخوارها مناسب است.

۲۴– انواع آش

برای بررسی لیست غذاهای ایرانی باید غذاهای ایرانی را دسته بندی کنیم. غذاهای ایرانی بسته به نوعی که پخته می شوند شامل دسته های مختلفی هستند که در زیر برایتان آورده ایم. سیب پلو از غذاهای اصلی و خوشمزه کشورمان است که اصالتی کرمانشاهی دارد و می توانید به دلخواه آنرا به همراه مرغ یا گوشت سرو کنید.

لیست غذاها و دسرهای پرطرفدار محلی ایرانی

انواع مختلف غذاهای اصیل ایرانی و شیرازی در این رستوران سرو می شوند. یکی از مزیت هایی که این رستوران دارد، این است که در مرکز شهر واقع شده است. این رستوران در نزدیکی بناهایی مانند حمام وکیل، بازار وکیل و شاه چراغ قرار گرفته است.

طرز تهیه فینگر فود الویه، الویه قیفی و تارت الویه

کباب تابه ای دارای دو بخش است که شامل گوشت کبابی و گوجه های سرخ کرده می شود. در بسیاری از روش های طبخ این غذا، گوجه فرنگی های سرخ شده را قطعه قطعه می کنند، در کنار کباب می گذارند و آن را به شکل جداگانه می پزند. اما در روش های دیگر، گوجه فرنگی را رنده می کنند، آن را روی کباب در حال سرخ شدن قرار می دهند و با فلفل دلمه ای و برخی مخلفات دیگر همراه می کنند. این روش باعث می شود طعم گوشت به درون این مخلفات نفوذ کند و غذا به مراتب لذیذتر شود. همان طور که گفته شد یکی از محتویات اصلی قیمه نثار، خلال بادام و پسته است.