معرفی ۱۵ مورد از بهترین رستوران های اصفهان همراه با عکس، آدرس، منو، شماره تلفن و ساعت کاری مجله گردشگری اتاقک
انتشار: بهمن 18، 1400
بروزرسانی: 24 تیر 1404

معرفی ۱۵ مورد از بهترین رستوران های اصفهان همراه با عکس، آدرس، منو، شماره تلفن و ساعت کاری مجله گردشگری اتاقک

معرفی ۱۵ مورد از بهترین رستوران های اصفهان همراه با عکس، آدرس، منو، شماره تلفن و ساعت کاری مجله گردشگری اتاقک

در میان سفره های ایرانیان، خورشت ها دارای محبوبیت زیادی هستند. بسیاری از افراد ترجیح می دهند غذاهای آبدار مصرف کنند و از غذاهای فست فودی و غیرسالم دوری کنند. خورشت ها غذاهای آبکی هستند که از ترکیب گوشت ها، حبوبات و سبزیجات مختلف درست می شوند. این خورشت ها دارای شهرت های جهانی هستند و افراد در کشورهای مختلف نیز انواع خورشت های ایرانی را امتحان کرده اند. پیش غذا یا اپتایزر (Appetizer) یکی از وعده های غذایی است که قبل از غذای اصلی سرو می شود.

  • میتوانید این ساندویچ را برای زمان هایی که به دنبال یک غذای ساده دو نفره می گردید تهیه کنید.
  • غذا، علاوه بر اینکه اولین و مهمترین نیاز انسان محسوب می شود؛ معرف فرهنگ و آداب و رسوم هر اقلیمی است.
  • وقتی در جغرافیا می گویند ایران کشوری چهار فصل است، پس تنوع غذایی هم در آن زیاد است.

این سس را از خشک کردن ماهی متو هرمزگان به همراه ترکیبی از آب و آویشن و خردل و زیره و نمک درست می کنند و اگر مسیر شما به هرمزگان خورد، حتما باید آن را امتحان کنید. موادی که در این غذا استفاده می شود می تواند مثل مواد داخل پیراشکی تغییر کند و دست آشپز برای پخت سمبوسه باز است. دو عضو اصلی آن نان مخصوص و پوره سیب زمینی و ادویه مخصوص سمبوسه است. با ترکیب این مواد شما یک خورش بسیار لذیذی به دست خواهید آورد. این خورش خوشمزه با برنج سرو میشود البته ناگفته نماند طعم این غذا تقریباً به شیرینی می زند.

از باقلاقاتوق تا مرغ ترش

اکبر جوجه از آن دسته غذاهایی است که تقریبا همه ایرانیان با آن آشنا هستند. این غذای لذیذ با جوجه مرغ محلی، رب انار و کره تهیه می شود و سرو آن با برنج زعفرانی و سس انار، همراه مخلفاتی چون دوغ، ماست و زیتون است. نکته ای که اکبر جوجه را از دیگر انواع غذاهای مرغی متمایز می کند، نحوه طبخ ویژه آن است. این غذا با بیش از ۷۰ سال قدمت توسط فردی به نام علی اکبر کلبادی در رستورانی در منطقه گلوگاه استان مازندران ابداع شد. شوربای تره از غذاهای تبریز بوده و در این استان بسیار طبخ می شود.

۸-میگو پلو بوشهری

از میان غذاهای ایرانی متعلق به جنوب کشور، «خورش قلیه ماهی» یکی از محبوب ترین غذاهاست. در طرز تهیه خورش قلیه ماهی معمولا از سبزیجات محلی هم استفاده می شود و در اصل جنوبی ها سبزی مخصوص قلیه دارند که برای درست کردن این غذای خوشمزه ایرانی استفاده می کنند. پخت انواع غذاهای ایرانی، مخصوصا غذاهای محلی اصلا سخت نیست.

انواع سوپ از غذاهای ایرانی

این غذای سنتی از ترکیب کلم قمری یا سنگی، پیاز، برنج، گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، ادویه و سبزی های معطر همانند تره، ریحان، ترخون و شوید تهیه می شود. گوشفیل یک شیرینی خوشمزه است که از ترکیب ماست، تخم مرغ، زعفران، آرد و هل ساییده شده تهیه می شود و بعد از سرخ شدن در کنار دوغ غلیظ محلی اصفهان سرو می شود. شیشلیک یک نوع کباب لذیذ و یکی از گران ترین و سنتی ترین غذاهای محلی ایران است که شهرت جهانی هم دارد. در سفر به مشهد علاوه بر زیارت و گشت و گذار در مراکز خرید، می توانید غذاهای سنتی خوشمزه این شهر را امتحان کنید و از طعم دلچسب این غذاها لذت ببرید. زمانی که نام انواع غذای عربی به میان می آید همیشه سفره های رنگین و پر از مخلفات یادآور ما می شود.