محبوب ترین غذاهای خارجی بدون گوشت 14 غذای خوشمزه
انتشار: بهمن 15، 1401
بروزرسانی: 24 تیر 1404

محبوب ترین غذاهای خارجی بدون گوشت 14 غذای خوشمزه

محبوب ترین غذاهای خارجی بدون گوشت 14 غذای خوشمزه

استان سیستان و بلوچستان یکی از استان های پهناور ایران است که مردم آن همچنان به فرهنگ و آداب ورسوم باستانی خود پایبند هستند. این موضوع در گویش، پوشش و همچنین غذاهای محلی این استان کاملاً مشهود است. به همین خاطر توصیه می کنیم در سفر به این استان رژیم غذایی یا گیاهخواری خود را کنار بگذارید و غذاهای محلی سیستان و بلوچستان را امتحان کنید. خطه خراسان یکی از مناطق تاریخی و قدیمی ایران است که به دلیل اقلیم جغرافیایی و فرهنگ مردمش به یکی از شهرهای توریستی ایران تبدیل شده است. مردم خراسان دست پخت خوبی دارند و به همین خاطر غذاهای محلی این منطقه از جمله خراسان جنوبی بسیار محبوب است. این شیرینی و دسر خوشمزه با خرما، آرد گندم، روغن، گردو و دارچین درست می شود.

  • شما می توانید این غذای معروف ترکیه را در خیابان اورتاکوی نوش جان کنید.
  • ترکمن ها طبق رسوم خود روي زمين و دور سفره اي به نام ثاچاق غذا مي خورند.
  • یکی دیگر از بهترین غذاهای ایرانی که در مجالس سرو می شود زرشک پلو است که اغلب با مرغ تهیه می شود.
  • 2 تخم مرغ را در آن بشکنید و خوب بهم بزنید تا کاملا بپزد و ریز ریز شود.

پوتین یکی از غذاهای معروف کانادا است که با سس گریوی، سیب زمینی سرخ شده و تکه های پنیر تهیه می شود. پیشنهاد می کنیم حتما در رستوران های کانادایی، این غذا را سفارش دهید. برخی رستوران های کانادایی بیش از ۱۰۰ مدل پوتین سرو می کنند.

مواد لازم

می توانید روی یکی از تخت های رستوران بنشینید و غذای خود را سفارش دهید. رستوران نقش جهان میز و صندلی ندارد،؛ ولی در عوض تخت های این رستوران آن قدر بزرگ و جادار است که حتی با تعداد زیاد هم می توانید به راحتی دور هم بنشینید. این دسر به صورت گرم و تازه پخته شده سرو می گردد و در لایه های زیرین خمیر آن، پنیر ذوب شده و نرم وجود دارد که طعم آن را خاص می کند.

بزرگترین خیابان غذا در تهران افتتاح شد

سپس برنج های خیسانده شده را در یک قابلمه پر از آب جوش بریزید و به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید. باید کمی صبر کنید تا مرغ ها بپزد.سپس فلفل دلمه ای ها، فلفل سبز تند خرد شده، جعفری و نصف پیمانه کنسرو مخلوط ذرت، نخود فرنگی و هویج را اضافه کنید. سپس زیره، آویشن، فلفل، نمک و پاپریکا را به مخلوط بیفزایید. بعد اتمام این مراحل قابلمه را رو حرارت به مدت 30 با شعله کم بگذارید تا پلو مکزیکی شما آماده خوردن شود.

یک سالاد و غذای جدید برای ناها ریا شام می توانید درست کنید. یک غذای فانتزی به روش اتریشی را در این جا آموزش می دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن اشترودل گوشت به سبک اتریشی در ادامه مطلب . • جعفری ها را همراه با مواد اولیه در غذا ساز نریزید زیرا باعث له شدن آن ها می شود. اگر از شیر در مواد اولیه این غذا استفاده می کنید به هیچ وجه به آن لیموترش اضافه نکنید؛ زیرا باعث بریدن شیر می شود.