
بروزرسانی: 24 تیر 1404
غذاهای ایرانی ساده و سریع 20 غذای ساده برای ناهار مجله کوروش
غذاهای ایرانی ساده و سریع 20 غذای ساده برای ناهار مجله کوروش
در سفر به تبریز حتما این خورش خوش رنگ و لعاب و خوش طعم را امتحان کنید. این غذا بسیار لذیذ است و باید در سفر به مشهد حتما آن را امتحان کنید. این غذای اصیل و خوشمزه مازندرانی بسیار پرطرفدار است و یک غذای اعیانی حساب می شود. اگر به خورشت فسنجان علاقه دارید و طرفدار مزه ی ترش هم هستید، حتما از طعم اناربیج خوشتان می آید.
- شنیسل مرغ را می توانید با برنج یا به صورت ساندویچ سرو نمایید.
- بعد از تهیه انواع غذای عربی پیشنهاد می کنیم، مقاله بهترین غذاهای ایتالیایی را برای یادگیری چند غذای اروپایی نیز مطالعه کنید.
- مردم محلی خوانسار، آداب پخت و طبخ خاصی برای تهیه غذاهای سنتی و محلی خود دارند که پنل پلو نیز جزو یکی از این غذاهاست.
به همین دلیل نیز مسافران می توانند پس از گشت و گذار در بازار وکیل و ارگ لطفعلی خان زند، رستوران پرهامی را برای ناهار یا شام خود انتخاب کنند. خوردن غذا روی تخت های قدیمی کنار حوض های آبی، یکی از بهترین کارهایی است که مسافران می توانند در سفر خود به شیراز آن را تجربه کنند. در ادامه به نسبت به مواد استفاده شده برای کوکو، یک تا تعدادی تخم مرغ را خوب هم بزنید و آن را به قابلمه محتوی مرغ و سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید. ادویه های مورد نظر خود نظیر فلفل، زرد چوبه، نمک و … را خوب به مواد اضافه کنید. در نهایت نیز با استفاده از یک قاچ، مقداری از مایه کوکو را برداشته و آن را خوب صاف کنید (تا خیلی ضخیم نباشد) و آن را در ماهیتابه حاوی روغن از قبل داغ شده، سرخ کنید. میرزا قاسمی غذای نونی بسیار خوشمزه ای است که می توانید به دو صورت با بادمجان کبابی یا کنسرو بادمجان درست کنید.
دلمه کلم یا برگ مو: یک غذای کامل و خوشمزه
این دسر ایرانی می تواند به عنوان یک صبحانه خوشمزه برای تغذیه کودکان و نوزادان هم مورد استفاده قرار بگیرید. برای خواندن طرز تهیه و فوت و فن های درست کردن فرنی روی لینک مقاله طرز تهیه فرنی کلیک کنید. برای خواندن مراحل طرز تهیه دسر ایرانی حلوا مسقطی به مقاله ۲ روش طرز تهیه حلوا مسقطی مراجعه کنید. در ادامه سعی کرده ایم بهترین و خوشمزه ترین غذاهایی را که می توان با گوشت مرغ تهیه کرد به شما معرفی کنیم پس با پارسی دی همراه شوید.
چلو گوشت (باقالی پلو با ماهیچه)
میرزا قاسمی که اصالت آن به گیلان بر می گردد، امروزه در همه جای ایران و بیشتر در رستوران ها طبخ شده و به فروش می رسد. همانطور که از نام آن پیداست کبابی از مرغ است که در تابه تهیه می شود. در این کباب از مرغ چرخ کرده و برخی سبزیجات معطر و سیر و پیاز و غیره استفاده می شود. آش حلیم دارای انواعی مانند حلیم گندم، حلیم عدس و غیره می باشد. حلیم از آش هایی است که در ماه مبارک رمضان در سفره ی افطار بیشتر افراد یافت می شود. این غذا همانطور که از نام آن پیداست مختص شوشتر است که از شهرستان های استان خوزستان می باشد.
نه، مثلا بعضی ها فسنجان را جزو غذاهای بدمزه ایرانی می دانند. در این لیست غذا های ایرانی بیش از 230 نوع غذای اصیل و سنتی را معرفی کردیم. بعضی از آن ها عام تر بوده و هر ایرانی، دست کم یکبار آن ها را نوش جان کرده است. علارقم سادگی کوکو ها، طعم بی نظیرشان آن ها را به یکی از محبوب ترین غذا های ایرانی تبدیل کرده است. دلمه نیز یکی از خوش مزه ترین گزینه های لیست غذا های ایرانی به شمار می رود. دلمه ها انواع متنوعی دارند که در ادامه آن ها را معرفی می کنیم.