طرز تهیه 20 کوفته خوشمزه ایرانی و فرنگی + فیلم آموزشی مجله کوروش
انتشار: تیر 27، 1400
بروزرسانی: 24 تیر 1404

طرز تهیه 20 کوفته خوشمزه ایرانی و فرنگی + فیلم آموزشی مجله کوروش

طرز تهیه 20 کوفته خوشمزه ایرانی و فرنگی + فیلم آموزشی مجله کوروش

اگر شما هم مثل من به غذاهای گیلانی علاقه ی زیادی دارید، توصیه می کنم حتما خورش شیش انداز گیلانی را امتحان کنید. در این غذا از گردو و بادمجان استفاده شده و همین طعم ان را بینظیر کرده که باعث شده است در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها قرار بگیرد. اابته نوع دیگری از خورش شیش انداز نیز موجود است که مربوط به زنجان می باشد. طرز تهیه خورش شیش انداز به هر دو روش در مینویسم یافت می شود. شامی کباب که نام دیگر آن کتلت گوشت می باشد، غذایی تهرانی است.

  • ناهار چی درست کنم؟ سالاد الویه یک ناهار نونی ساده و خوشمزه است که اصالتی روسی دارد.
  • مهم ترین ماده غذایی در طرز تهیه پلو سنگ سیر، همان سیر است و در شهرهای غربی ایران، این غذای سنتی و محلی در لیست غذاها بسیار پرطرفدار است.
  • شامی خرم آباد تفاوتی با شامی های معمول ندارد فقط آن برای تهیه سس شامی از رب انار، سبزی های معطر و مغز گردو استفاده می شود.

در هند این غذا بیشتر برای وعده ي صبحانه میل می شود و با خوردن آن تا نزدیک ظهر احساس گشنگی نخواهید کرد و اغلب با سس ها و ترشی هاي متنوع سرو می گردد. در جنوب هند طرز تهیه ي خوراک ماسالا دوسا شهر بـه شهر متفاوت اسـت. این غذای ساده ي کانادایی کـه طرز تهیه ي آن نیز بسیار ساده اسـت، از تکه هاي پنیر ترش و تکه هاي گوشت و آب گوشت آماده میشود. باور کنید کـه ترکیب این مواد باهم، عطر و طعمی مسحورکننده بـه دست میدهد. بخاطر داشته باشید کـه برخی هستند کـه بـه این سالاد بادام زمینی و یا میگو نیز اضافه می کنند.

۵. آش ارده یا ارده پلو

برای آماده کردن این غذا فقط به ده دقیقه زمان برای آماده سازی نیاز دارید و 20 دقیقه ی بعدی را در فر خواهد بود. نیاز به مواد زیادی هم ندارد، پس شاید بد نباشد پیتزا تن ماهی را امتحان کنید. شاید برایتان پیش آمده باشد که در راه رفتن به اردبیل و سرعین با تابلوهایی که روی آن ها عنوان آش دوغ ذکر شده است، مواجه شده باشید. در آش دوغ از تعداد کمی مواد اولیه نظیر نخود و برنج و غیره استفاده می شود، با این حال طعم آن باب میل بیشتر مردم می باشد. لوبیا پلو شیرازی نوعی غذای دیگر شیرازی بوده و از لوبیا چشم بلبلی در پخت آن استفاده می شود. شوید موجود در این غذا باعث عطر بخشیدن به لوبیا پلو شیرازی می شود.

ته چین قارچ و بادمجان: سالم، خوشمزه و مجلسی

فلافل، غذایی معروف در سطح جهانی است و روز ۱۲ ژوئن (۲۳ خرداد)، به عنوان روز جهانی فلافل نام گذاری شده است. فلافل را از نظر قیمت ارزان، محبوبیت و در دسترس بودن و طبخ فوری با فیش اند چیپس انگلیسی ها و هات داگ آمریکایی ها مقایسه می کنند. غذاهای ایرانی با طعم و مزه منحصربه فرد خود، به عنوان یکی از خوشمزه ترین غذاهای جهان مشهور هستند؛ غذاهایی متنوع که در هر شهری از ایران به سبک خاصی طبخ می شوند. فقط باید درست سینه مرغ رو طعم دار کنید و توی فر یا روی گاز بپزید. در ضمن میتونید برای هیجان انگیزتر کردن این غذای ساده از پوره سیب زمینی، سیب زمینی تنوری هم استفاده کنید. در ضمن میتونید استیک مرغ رو به همراه سالاد به عنوان یه شام سبک سرو کنید.

بنابراین رنگ آن هم با سایر انواع کوفته متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود. در ضمن اگر گیاه خوار هستید، سس گوشت را از طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی حذف کنید چون این غذا در اصل جزو غذاهای ایتالیایی با برنج له شده است و یک غذای گیاهی ایتالیایی هم می تواند باشد. جزییات درست کردن آرانچینی را در مقاله طرز تهیه کوفته برنجی آرانچینی مطالعه کنید.