
بروزرسانی: 24 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود
طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود
مخصوصا اگه بخواید از سمبوسه برای فینگرفود استفاده کنید میتونید سایز رو نصف این اندازه کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. همانطور که مطمئنا می دانید سمبوسه به دلیل سرخ شدن در روغن از غذاهای پر کالری محسوب می شود. در صورتی که تمایل دارید این غذاهای خوشمزه را با کالری کمتری و به صورت رژیمی تهیه کنید می توانید از دستور سمبوسه بدون روغن استفاده کنید. حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و به حالت مثلثی نان را بپیچانید. در نهایت زمانی که یک طرف سمبوسه کاملا سرخ و اطراف آن طلایی شد بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر سمبوسه ها سرخ و طلایی شوند.
- همچنین می توانید با توجه به سلیقه خودتان سیب زمینی را با دنده درشت رنده کنید.
- سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز نگینی شده را به همراه ادویه ها تفت دهید.
- پس از پیچیدن سمبوسه ها آن ها را در روغن داغ سرخ کنید و با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزیین و سرو کنید.
- مواد را هر چند دقیقه یک بار تفت می دهیم تا نسوزند، پس از اینکه آب سبزیجات به طور کامل تبخیر شد، تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
- برای طرز تهیه سمبوسه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کنید و با گوشت سرخ کنید.
از خمیر آماده شده، گلوله هایی کوچک برداشته و آن ها را با وردنه باز کنید. مواد میانی سمبوسه را داخل این خمیرهای دایره ای قرار داده و به سلیقه خود، آن ها را بپیچید. می توانید سمبوسه ها را مثل دستور قبل داخل روغن سرخ کنید و یا در فر قرار دهید. در این مرحله سیب زمینی ها را به کمک رنده یا گوشتکوب می کوبیم تا پوره شود.
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا
\u200fماهی را از استخوان جدا کرده و چرخ کنید یا میگو را از چرخ گوشت \u200fبگذرانید. ماهی را در روغن سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا به همدیگر نچسبند. لایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. در صورت تمایل می توانید سمبوسه ها را با تمر هندی آب کرده آغشته کنید و میل نمایید.
مرحله سیزدهم
پس از اینکه کمی سیر و پیاز را تفت دادیم گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعد فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. شما می توانید با اضافه کردن مقداری سوسیس و پنیر پیتزا به مواد سمبوسه سیب زمینی، طعم متفاوت و فوق العاده ای را تجربه کنید. بهتر است در این حالت، سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید و در پایان با مخلوط پیاز و سوسیس و سایر چاشنی ها ترکیب کنید. حتما در سفر به جنوب، طعم بی نظیر سمبوسه های جنوبی را امتحان کرده اید؛ طعمی که اگرچه تند است، اما آزاردهنده نیست و احتمالا تبدیل به یکی از خاطرات شیرین شما شده است. همچنین می توانید به عنوان یک پیش غذای ساده و شکیل در مهمانی های خود روی آن حساب کنید.
مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه
در همین حین سیب زمینی باقیمانده را پوست می گیریم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا سیب زمینیخرد شده را با آب سرد به خوبی می شوییم تا نشاسته اضافی روی آن از بین برود. پس از اینکه نان ها را به صورت مستطیل شکل برش زدیم مقداری از مایه میانی سمبوسه را ابتدای نان قرار می دهیم و نان را به شکل مثلث جمع می کنیم. پوره سیب زمینی را داخل ماهیتابه بریزید و با مواد داخل ماهیتابه مخلوط کنید و کمی تفت دهید. تمام مواد را در ظرفی گود و جادار بریزید و مقداری آب اضافه کنید. شروع به ورز دادن کنید و آنقدر این کار را ادامه دهید که خمیر به دست نچسبد.