
بروزرسانی: 24 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه
طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه
سیب زمینی ها که در حال پختن هستن، پیاز رو خلالی خرد میکنیم و با زردچوبه در روغن یا کره ای که داشتیم سرخ میکنیم. تهیه انواع سمبوسه به پایان رسید و در پایان این مطلب، پیشنهاد می کنیم اگر به دنبال طعم های متفاوت و خوشمزه هستید، طرز تهیه بورانی اسفناج را نیز نیز مطالعه کنید. در پایان سمبوسه ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم. برای نان سمبوسه می توانید از نان های دیگر مثل خمیر یوفکا نیز استفاده کنید، یا اینکه مانند پیراشکی گوشت خودتان خمیر مخصوص درست کنید. البته باید دقت داشته باشید که هنگام پختن سیب زمینی ها هم به آن نمک زدیم و مراقب باشید که مواد سمبوسه شور نشود.
- پیتزا ویکتوریا یا Victoria’s Pizza یکی از انواع پیتزا های خو ...
- خمیر به دست آماده باید حد وسط باشد به این معنی که نه خیلی سفت باشد نه خیلی شل.
- امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید ولی حواستان باشد در مصرف غذا های سرخ کردنی و فست فود ها زیاده روی نکنید.
- ابتدا سیب زمینی ها را در آب بیندازید و بخار پز کنید.
- مقدار روغن باید به حدی باشد که سمبوسه سیب زمینی در روغن شناور باشند.
سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی آبپز شود. زمانی که سیب زمینی ها آبپز شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید تا سرد شوند. در ادامه سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. همچنین می توانید با توجه به سلیقه خودتان سیب زمینی را با دنده درشت رنده کنید. در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.
طرز تهیه مواد میانی سمبوسه
سمبوسه جنوبی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . سپس در گوشه بالایی نان های برش خورده مقداری از مواد گوشتی خنک شده را بریزید و با زاویه 90 درجه نان را تا بزنید تا به شکل مثلث دربیاید.
با بهترین طرز تهیه مرغ سوخاری آشنا شوید
پس از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد و گوشت چرخ کرده پخت مواد را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. خمیر سمبوسه را طبق دستور تهیه کرده و با وردنه به نازکی نان لواش درآورید و به شکل چهارگوش ببرید. وسط هر چهارگوش را یک یا دو قاشق مخلوط گوشت کوبیده ریخته و لایه های سمبوسه را طوری جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. \u200fلبه های روی هم قرارگرفته را با انگشت فشار دهید تا خوب به هم بچسبد و هنگام سرخ شدن از هم باز نشوند.
در این مرحله ادویه ی مخلوط را کنترل کرده و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. همچنین برای تند شدن سمبوسه می توانید از ادویه جنوبی یا ادویه گرام ماسالا استفاده کنید. مواد اصلی این سمبوسه، سیب زمینی، پیاز، سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، قارچ و پنیر پیتزا است. لازم است به مدت یک ساعت مرغ را با یک پیاز و مقداری آب، به صورت جداگانه بپزید. پس از پخت مرغ، آن را با پیاز و فلفل دلمه ای تفت دهید و در آخر، سیب زمینی ها و قارچ های سرخ شده را همراه مقداری رب و سایر چاشنی ها اضافه کنید تا مواد میانی سمبوسه مرغ آماده شود.