بهترین غذاهای جنوبی لیست ۱۶ غذای خوشمزه و معروف جنوب ایران
انتشار: مهر 03، 1401
بروزرسانی: 24 تیر 1404

بهترین غذاهای جنوبی لیست ۱۶ غذای خوشمزه و معروف جنوب ایران

بهترین غذاهای جنوبی لیست ۱۶ غذای خوشمزه و معروف جنوب ایران

اینکار علاوه بر اینکه مرغ را طلایی می کند، باعث از بین رفتن بوی بد آن نیز می شود. لقمه حلوا ارده با چای بهترین صبحانه است برای کسایی که میخوان یه روز پر انرژی و شاد داشته باشن. میتونید با ترکیب موز و توت فرنگی، پودر نارگیل و مغز گردو یه بار انرژی زا تهیه کنید.

  • لیموعمانی هارا با چنگال سوراخ کرده و به مدت نیم ساعت درون آب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
  • سپس آن ها را در یک ظرف بریزید و مقداری آب لیموترش تازه، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید.
  • از آنجایی که برخی از مواد اولیه ترخینه در فصول سرد ممکن است در دسترس نباشند، آن ها را از قبل شروع فصل سرما آماده می کنند.
  • غذاهای تخم مرغی معمولاً هم مزه بسیار لذیذی دارند و هم برای بدن بسیار مقوی و مفید هستند.

برای پخت این غذا، بعد از پختن گندم، ماهی پخته شده را به آن اضافه می کنند. یکی از غذا های محلی قشم کلمباست، که از گندم پرک و ماهی درست می شود. برای پخت اشکنه تخم خربزه، ابتدا تخم خربزه را جدا می کنند و آن را روی حرارت ملایم بو داده و می سابند و به همراه آب می پزند. سغدو به دوشکل درست می شود؛ در نوعی از اون که قرمز رنگه، مواد دلمه را داخل سیرابی می ریزند و می پیچند، درست مثل سایر انواع دلمه ها. در شکل دیگر آن، سیرابی را با برنج، آلو، شوید و روغن حیوانی می پزند که رنگ آن مثل کله پاچه زرد است.

از دیگر غذاهای خوشمزه ایرانی

این ترشی محلی شمال، برای کسانی است که عاشق بادمجان هستند و اگر به بادمجان حساسیت دارید و یا اینکه بادمجان را دوست ندارید، نازخاتون انتخاب خوشایندی برای شما نیست. این غذا هم انتخاب مناسبی برای کسانی است که به غذاهای سنتی علاقه دارند اما گیاه خوار هستند. شش انداز هم غذایی کاملا گیاهی است که بیشتر از لحاظ سبک و مزه به فسنجون شباهت دارد با این تفاوت که در در آن از گوشت استفاده نمی شود و بادمجان نقش اصلی در این غذا را بازی میکند.

طرز تهیه سالاد ماکارونی

در نقاط مختلف کشور با توجه به آداب رسوم غذا های مختلفی که دارند، طعم های مختلفی به ماهی داده می شوند که هر کدام به نوبه ی خود منحصر به فردند. این فست فود محبوب را می توان با توجه به سلایق و علایق خانواده و رژیم غذایی، با انواع گوشت درست کرد. همبرگر به دلیل مزه ی خاص خود، در بین کودکان دارای محبوبیت خاصی است. مردم ایتالیا علاقه زیادی به لازانیا دارند و فرانسوی ها کشش زیادی به خوردن سوپ پیاز نشان می دهند. همچنین مردم گرجستان علاقه زیادی به نان ملی و متفاوت خود دارند که نام آن خاچاپوری می باشد.

با این حال اولین بار مردم کشور چین خوراک برنج آبدار، کره، ادویه و دانینه را درست کردند که پدربزرگ شله زرد امروزی خودمان است. باقلوا سوغات برخی شهر های کشور مثل یزد، تبریز و قزوین است و شاید آن را با نام باقلوا ترکی می شناسید. این دسر ایرانی پرطرفدار ترکیه و بعضی از کشورهای عربی هم تهیه می شود. البته انواع باقلوا با طرز تهیه مشابه در شهرهای مختلف ایران تولید می شود مثل باقلوا یزدی، باقلوا تبریزی، باقلوا شیرازی و … . شیرینی باقلوا اصل ترکی پسته ای بدون شک محبوب ترین نوع باقلوای ترکی است که در میان انواع دسرهای ایرانی هم بسیار محبوب است.