انواع صبحانه گرم سنتی ایرانی ؛ معرفی خوشمزه ترین صبحانه های سنتی ایران
انتشار: شهریور 07، 1402
بروزرسانی: 24 تیر 1404

انواع صبحانه گرم سنتی ایرانی ؛ معرفی خوشمزه ترین صبحانه های سنتی ایران

انواع صبحانه گرم سنتی ایرانی ؛ معرفی خوشمزه ترین صبحانه های سنتی ایران

اگر قصد دارید از غذا و دسرهای سنتی شهر شیراز میل کنید، رستوران پرهامی انتخاب خوبی است. یکی از رستوران های معروفی که در شیراز قرار دارد و در آن می توانید غذاهای هندی سفارش دهید، رستوران تاج محل است. اگر از افرادی هستید که به غذاهای تند علاقه دارید یا می خواهید برای یک بار هم که شده غذاهای تند هندی را تجربه کنید، این رستوران گزینه مناسبی است. معماری و دکوراسیون این رستوران هم به بهترین شکل ممکن اجرا شده است تا فضایی دلنشین برای پذیرایی از شما داشته باشد. شما می توانید یک روز آخر هفته را به همراه دوستان خود که قصد تجربه کردن یک غذای جدید و تازه را دارند، به این رستوران بروید و از تجربه خود لذت ببرید. یکی از بهترین رستوران هایی که در شیراز قرار دارد و جزء رستوران های ایتالیایی محسوب می شود، رستوران بل پاسی است.

  • این غذا که ظاهری شبیه به حلیم دارد، با برنج، شکر و روغن حیوانی طبخ می شود.
  • کشاورزی، شالیکاری و ماهیگیری از دیگر شغل های پررونق در بابلسر هستند.
  • از دیگر مواد لازم برای تهیه آش خشکبار، سبزی آش، گوشت استخوان دار، رشته، شیره انگور، حبوبات اعم از نخود، لویبا و عدس، پیاز و نعناع می باشد.
  • میرزاقاسمی، به دلیل نداشتن گوشت، غذایی ایدئال و مناسب برای گیاه خواران نیز به حساب می آید.

آب برنج خیس خورده را خالی کنید و آن را در یک قابلمه آب جوش بریزید تا مغز دانه های آن نرم شود. سپس مقداری از برنج آبکش کرده را در قابلمه بریزید و یک لایه از مخلوط ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید. پس از بخار کردن برنج، شعله گاز را کم کنید و دم کنی بگذارید تا هزاری دم بکشد.

بهترین تله کابین های ایران آدرس، شماره تلفن، قیمت بلیط و ساعت کاری

کلم پلو شیرازی را حتما با سالاد شیرازی نوش جان کنید تا از طعم و مزه آن بیشتر لذت ببرید. مرغ شکم پر را در بسیاری از شهرهای ایران درست می کنند اما این غذا اصالتا مازندرانی است. داخل مرغ را خالی و تمیز می کنند، سپس با یک سری مواد پرش می کنند. از جمله موادی که داخل مرغ می گذارند می توان به انواع سبزیجات، پیاز داغ، گردو، زرشک، قیسی، آلو و آب نارنج اشاره کرد. آش بی بی سه شنبه یکی از آش های مشهور و لذیذ در شهر اراک است که بیشتر به عنوان نذری پخته می شود و بر سر سفره بی بی سه شنبه قرار می گیرد تا نیازمندان را حاجت روا کند. طرز تهیه میرزاقاسمی بسیار ساده است و شما می توانید این غذای بسیار خوشمزه و وسوسه انگیز را به آسانی در آشپزخانه برای مهمانی های خود تهیه کنید.

تاس کباب اصفهانی

خطه سرسبز مازندران یکی از این مناطقی است که غذاها یی فوق العاده عالی از لحاظ طعم و یا مواد تشکیل دهنده، دارد. با ما در سپنجا همراه باشید تا در کنار هم غذاهای این خطه سرسبز و خوش آب و هوا را مورد بررسی قرار دهیم. این غذای سنتی با ترکیب ماهی، پیاز، سیر، زردچوبه، نمک، فلفل، سبزی قلیه (گشنیز و شنبلیله)، رب انار، تمبر هندی و روغن تهیه می شود. آغوز در زبان محلی به معنای گردو است و این غذای خوشمزه هم در ترکیباتش گردو، پیاز سرخ شده، گوشت اردک، رب انار، آب، شکر، دانه ی ساییده شده ی انار و ادویه دارد که با برنج و یا نان سرو می شود. محلی ها اغلب این غذا را با ماهی سفید نر درست می کنند، زیرا باور دارند که ماهی سفید نر از نوع ماده ی آن خوشمزه تر، لذیذتر و گوشت آن سفت تر و ملس تر است. اول ماهی را پاک می کنند، شکم آن را با محتویات حاوی رب انار و گردو و ادویه ها پر می کنند و با نخ و سوزن می دوزند، سپس آن را با حرارت آتش یا فر می پزند.

زیر برنجی در سینی بزرگی که به اصطلاح لری به آن مجمع می گویند، سرو می شود. مجمع به سینی گرد و لب کنگره دار از جنس رویی یا استیل گفته می شود. معمولا هر مجمع برای سه نفر در نظر گرفته می شود و افراد به شکل گرد دور سینی جمع می شوند و غذا را میل می کنند. در همین حین، سیب های خلالی خرد شده را در بقیه روغن در یک تابه تفت دهید و آن را پس از پخت گوشت، به همراه نمک به خورش بیفزایید. سرکه را با شیره انگور یا خرما مخلوط کنید و آن را به همراه زعفران در قابلمه بریزید.