
بروزرسانی: 24 تیر 1404
اسنوا پرطرفدارترین غذاهای دنیا کدام اند؟ طرز تهیه خوشمزه ترین غذای دنیا با اسنوا
اسنوا پرطرفدارترین غذاهای دنیا کدام اند؟ طرز تهیه خوشمزه ترین غذای دنیا با اسنوا
اشترودل سیب وین (پایتخت اتریش) که در این کشور به Apfelstrudel مشهور شده، شباهت زیادی به پای سیب آمریکایی ها دارد. این اشترودل از ترکیب تارت سیب با خمیر شیرینی پزی تهیه می شود. مردم اتریش این خوراکی خوشمزه را با قهوه ی بعدازظهر خود میل می کنند. حمص یا هوموس که از ارده نخود تهیه میشه، در خاورمیانه بسیار محبوب است.
- این غذا، یکی از غذاهای بومی و ملی کشور اتیوپی و اریتره است.
- برای همین هم عجیب نیست که رستوران مس و قالی جزو بهترین رستوران های اصفهان است.
- برچسب غذای خشک اطلاعات مهمی در مورد مواد تشکیل دهنده، ارزش غذایی و دستورالعمل های تغذیه ارائه می دهد.
- چیپس ماهی یا به لاتین فیش چیپس از جمله غذاهای کهن کشور انگلستان محسوب می شود که قدمت آن به سال 1860 باز میگردد .
برای تهیه نان اینجرا، آرد حاصل از دانه های خاکشیر را با آب مخلوط می کنند. نوبتی هم که باشد، نوبت کشک بادمجان در لیست غذاهای ساده و ارزان است. گردو، بادمجان، پیاز طلایی شده، نعناع داغ و کمی کشک رقیق شده برای پختن این غذا کافی ست. به جای سرخ کردن بادمجان و مصرف روغن زیاد هم می توانید از بادمجان کبابی استفاده کنید تا طعم دودی بی نظیری به آن دهد. روزهای سرد پاییز و زمستان زمانی که بسیاری از خانواده ها و گردشگران به سراغ انواع سوپ و آش می روند.
خورشت بادمجان :
ماهی باید بسته به ضخامتش حدود 8 تا 10 ساعت داخل یخچال بماند. اگر ضخامت فیله نازک است، حدود 8 ساعت کافی است؛ اما سعی کنید بیشتر از 12 ساعت داخل یخچال نماند. • نگهداری ماهی ها در یخچال باعث می شود بیشتر مزه دار شوند؛ بنابراین می توانید حدود دو ساعت زودتر آن ها را آماده کرده و داخل یخچال قرار دهید سپس سرخ کنید. سپس در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد ماهی ها را در داخل آن سرخ کنید. سپس 1 حبه سیر باقی مانده و پیاز را رنده کنید و بعد از سرخ شدن کامل ماهی ها و خارج کردن آن از ماهی تابه، این مواد را داخل ماهی تابه بریزید و سیر و پیاز راکمی تفت دهید. حالا ترکیب خوش رنگ و بوی ادویه، پیاز و گوجه فرنگی مان را می چشیم و بعد از اطمینان از مزه دار شدن آن برای هر نفر ۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه و ۵۰ گرم پنیر خامه ای ویلی اضافه می کنیم.
کرم سرخ شده در مکزیک
فتیر مسکه یکی از خوشمزه ترین نان های روغنی ای است که در محدوده خراسان و به خصوص استان خراسان شمالی تهیه می شود. آش یارمه یکی از آش های خوش عطر خراسان شمالی و بجنورد است که طعم متفاوتی دارد. یکی از دلایل خاص بودن طعم این آش استفاده از سبزی محلی چریش در پخت آن است. کفبیخ یکی از شیرینی های سنتی استان خراسان جنوبی است که بیشتر در شهرهای سبزوار، بیرجند، قائنات و گناباد درست می شود. کفبیخ شیرینی اصلی در یکی از مراسم سنتی اهالی خراسان جنوبی به نام کف زنی است که پخت آن بیشتر در مهمانی ها و به خصوص شب یلدا رایج است.
ترکیبات اصلی این غذا کشک ساییده، گوشت قرمز، نخود، لوبیا سفید، سیب زمینی، پیاز، بادمجان، چغندر، خیار و نمک، زردچوبه و فلفل است. مهیاوه یکی از غذاهای سنتی استان هرمزگان و بندرعباس است و باز هم بازیگر اصلی آن ماهی است. مواد لازم برای درست کردن یک وعده مهیاوه بندرعباسی ماهی ساردین، خردل، رازیانه، نمک و آب است. مردم بوشهر دمی لخلاخ را با ماهی هایی مثل هامور، سنگسر، سبیتی و سرخو که با نمک و فلفل طعم دار شده درست می کنند. بخش اصلی این غذا سس آن است که از ترکیب پیازداغ، تمر هندی، زردچوبه، سیر، گشنیز، شنبلیله و شوید درست می شود.