آموزش طرز تهیه خورش فسنجان و اصول پخت فسنجون مجلسی و خوشمزه
انتشار: دی 30، 1399
بروزرسانی: 24 تیر 1404

آموزش طرز تهیه خورش فسنجان و اصول پخت فسنجون مجلسی و خوشمزه

آموزش طرز تهیه خورش فسنجان و اصول پخت فسنجون مجلسی و خوشمزه

پس به نظر این حقیر اعتماد کنید و به همین مقادیر از رب انار، البته با میزان غلظت و ترشی متوسط رو به بالا اکتفا کنید. بعد هم مقدار آب بیشتری که نیاز داره که در اینجا مجموعاً حدود 7-8 لیوان بود رو اضافه میکنم و میذارم روی حرارت. همانطور که در ابتدای مطلب، اشاره شد، این خورشت مناسب فصول سرد است و در فصل تابستان ممکن است طبیعت گرم این خورشت باعث ایجاد گرمی در افراد شود.

  • یک ساعت دیگه هم که صبر کنیم، احساس میکنیم کمی داره غلیظ تر میشه به روغن میوفته.
  • گردو را خوب آسیاب کنید تا حالت خمیری بگیرد و خورش لطیف تر شود.
  • یک پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
  • سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه ترکیب کنید و خوب ورز دهید.
  • توجه داشته باشید اگر می خواهید گردوی شما در هنگام تفت خوردن روغن پس دهد، باید چند لیوان آب سرد در خورش بریزید.

با این ترفند خورشت فسنجان لعاب دار و غلیظ می شود و از حالت آبکی بیرون می آید. گردو به این مرحله که رسید برای تهیه خورشت فسنجان آماده است. بگذارید حدود ۲ ساعت گردوها در آب جوش بخورند تا روغن شان کاملا خارج شود. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای دیگر به همراه کمی روغن تفت دهید.

طرز تهیه فسنجون با مرغ مرحله به مرحله

حالا کف های سفید رنگ روی سطح آب را می گیریم و دور می ریزیم. نکته دیگه اینه که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان رو به قهوه ای تیره و سیاهی میبره. همچنین خیلی ها برای خوشرنگتر شدن فسنجان در اون یک قاشق رب گوجه میریزن. ۷- در برخی از دستورها، پیاز را رنده میکنند یا کلا از آن استفاده نمیکنند.

جشن انار

بز ها به لطف طراحی مردمک هایشان در تاریکی می توانند ببینند. پس نکته اول برای غلیظ شدن فسنجان این است که گردو نباید خیلی کم باشد اگر گردو کم دارید از بادام زمینی خام استفاده کنید. بازگشت به سلیقه شما انجام میشه و نیازی نیست دلیلی برای بازگشت محصول ارائه کنید.

روغن انداختن خورشت فسنجان

و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. ۴- در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از ۱ قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه کنید. ۳- فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.